Over Yours Fashion

Yours Fashion is een winkel vol met fashion! We bieden een top collectie voor dames en heren. In onze grote moderne winkel vind je de laatste fashion items van vele bekende merken.

Door in te spelen op de laatste trends vind je bij ons altijd de laatste mode. Diversiteit in merken met iedere week nieuwe collecties zorgt voor veel nieuwe variatie in de winkel!
Om je outfit compleet te maken hebben we ook een leuk assortiment aan sieraden en accessoires van goede merken met een leuke prijs.

Van vroeger uit zijn we een ‘blauwe’ winkel met veel jeans. Op de dag van vandaag zijn we nog steeds trots dat we jeansspecialist zijn.
Om onze klanten het gevoel te geven om echt klant te zijn, zijn we laagdrempelig en is iedereen welkom voor een heerlijke cappuccino of natuurlijk wat anders aan onze ‘bar’.

Een andere service waar we bekend om staan is het ‘op zicht’ meenemen van kleding zodat jij of je partner, ouders of kinderen lekker thuis kunnen passen om zo je ideale outfit te shoppen.

Laat je eens verrassen in onze stadse winkel met een dorpse gemoedelijkheid. Er staat elke dag een enthousiast team voor je klaar om samen met jou te kijken naar je mooiste nieuwe outfit!

Tot snel!